Siyabonga Ngezana, anunț despre plecarea de la FCSB în Ligue 1: "O să fiu sincer"

Siyabonga Ngezana, anunț despre plecarea de la FCSB în Ligue 1: "O să fiu sincer"

Siyabonga Ngezana (26 de ani), fotbalistul FCSB despre care presa franceză a anunțat că este pe lista lui Lorient, a reacționat la posibilul transfer în Ligue 1.

Jurnaliștii francezi au anunțat în urmă cu câteva zile că Ngezana se află pe lista de transferuri a lui Lorient, echipă cu probleme în defensivă în acest sezon din campionatul Franței. Apoi, Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că a întrebat despre prețul lui Ngezana de francezi, însă nu le-a dat niciun răspuns.

Contactat de presa din țara natală, Siyabonga Ngezana a vorbit despre interesul arătat de francezii de la Lorient pentru el.

ADVERTISING

Ngezana și-a stabilit viitorul: "O să fiu sincer, nimeni n-a vorbit cu mine despre un transfer, dar patronul echipei a vorbit și înseamnă că este ceva, nu iese fum fără foc. Deci, există ceva, dar nu vreau să rămân "blocat", vreau să termin cu bine meciurile până la Crăciun, vreau să fiu termin anul la nivel înalt, mă concentrez pe asta. Despre un transfer în Franța voi vorbi când va exista ceva concret", a spus Siyabonga Ngezana, citat de site-ul idiskitimes.co.za.

Siyabonga Ngezana a jucat 15 meciuri în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată și a livrat o pasă de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!