Situație îngrijorătoare pentru echipa de Fed Cup a României

Situație îngrijorătoare pentru echipa de Fed Cup a României

România riscă să retrogradezed din Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, fosta Fed Cup.

Fără Simona Halep, Irina Begu, Patricia Țig și Ana Bogdan, reprezentativa „tricoloră” va avea o misiune extrem de dificilă cu selecționata Italiei, la Cluj-Napoca.

Echipa noastră va fi alcătuită din Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Gabriela Ruse și Monica Niculescu, aceasta din urmă aflându-se la prima întâlnire din postura de căpitan jucător.

Cel mai probabil, Irina Bara și Mihaela Buzărnescu vor juca la simplu, în timp ce Monica Niculescu va intra la dublu, cel mai probabil alături de Miki.

ADVERTISING

Irina Bara, aflată pe locul 132 în ierarhia WTA, n-a câștigat niciun meci în 2021! Are cinci meciuri jucate în circuit și tot atâtea înfrângeri.

De partea cealaltă, Mihaela Buzărnescu (locul 137 WTA) n-a avut nici ea evoluții strălucite până acum în acest sezon, având un record de 6 victorii și 8 înfrângeri.

Cealaltă variantă pentru proba de simplu este Gabriela Ruse (locul 168 WTA), revenită după o accidentare și cu doar patru meciuri jucate anul acesta (2 victorii și 2 înfrângeri).

Din fericire, nici echipa Italiei nu stă mai bine. Cea mai în formă jucătoare a penisularilor, Camila Giorgi, va rata întâlnirea după ce s-a infectat cu noul coronavirus, iar Martina Trevisan (locul 99 WTA) are o victorie și 9 înfrângeri în 2021.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Întâlnirea de Fed Cup dintre România și Italia se va disputa în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 16 și 17 aprilie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇