Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele de la Cincinnati

Simona Halep și Sorana Cîrstea și-au aflat adversarele de la Cincinnati

În noaptea de vineri spre sămbătă a avut loc tragerea la sorți a meciurilor de pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, la care vor participa și două tenismene române, Simona Halep și Sorana Cîrstea.

În primul tur al turneului dotat cu premii în valoare totală de 2,1 milioane de dolari, Simona Halep, cap de serie numărul 12, o va întâlni pe poloneza Magda Lilette (locul 44 în ierarhia WTA).

Cele două s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2019, la Roland Garros, când Simona s-a impus în trei seturi.

ADVERTISING

Dacă va trece de jucătoarea din Polonia, Simona va da piept în turul doi cu învingătoarea meciului dintre Jessica Pegula și o jucătoare cu titlul de special exempt (care n-a putut participa în calificări deoarece juca la un alt turneu).

De partea cealaltă, Sorana Cîrstea se va confrunta în runda inaugurală a turneului de la Cincinnati cu Jil Teichmann (locul 65 WTA), beneficiară a unui wild card.

Sorana și Jil s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, toate confruntările având loc în 2016 și toate fiind câștigate de sportiva noastră în două seturi.

ADVERTISING

În runda a doua, Sorana poate da piept cu învingătoarea meciului dintre Anastastia Pavlyuchenkova si Bernarda Pera.

16-22 august este perioada în care se desfășoară turneul de la Cincinnati, la care cap de serie numărul 1 este Ashleigh Barty.

Irina Begu și Gabriela Ruse evoluează în calificări.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!