Simona Halep, sfătuită să-și înghețe clasamentul

Simona Halep, sfătuită să-și înghețe clasamentul

Vicepreședintele Federației Române de Tenis, George Cosac, spune că ar fi procedat altfel dacă s-ar fi aflat în locul Simonei Halep.

Oficialul FRT afirmă că varianta cea mai bună pentru Simona era aceea de a își îngheța clasamentul WTA și a reveni în circuit în luna ianuarie.

"Îi va fi foarte greu să revină după o pauză atât de lungă. Dacă aș fi fost în situația ei, cred că aș fi înghețat clasamentul, m-aș fi tratat foarte bine și aș fi reluat competițiile din luna ianuarie, atunci când toate jucătoarele ar fi venit după o pauză de o lună, pauza de iarna", a spus Cosac, potrivit Antena Sport.

ADVERTISING

"Îi va fi extrem de greu acum să intre în focul disputelor cu jucătoarele care toată această perioadă au jucat. A început bine azi, dar din păcate, lipsa meciurilor și a pregătirii constante s-a văzut pe final, că nu a rezistat. Mai cred că mental are o problemă și va avea o reținere la piciorul acela. Până îi va trece, vor trece câteva luni bune", a adăugat acesta.

Simona a disputat în noaptea de miercuri spre joi primul meci în circuitul WTA după o pauză de trei luni.

Tenismena noastră, ajunsă între timp pe locul 13 în ierarhia WTA, a fost învinsă de Danielle Collins în trei seturi, scor 6-2, 4-6, 4-6, în cadrul turului doi al turneului de la Montreal.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Săptămâna care urmează, Simona va participa la turneul de la Cincinnati, iar la sfârșitul lunii va merge la New York, pentru ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!