Simona Halep reacționează din nou în cazul de dopaj: "Vreau să vă asigur de un lucru"

Simona Halep reacționează din nou în cazul de dopaj: "Vreau să vă asigur de un lucru"

În așteptarea verdictului din procesul de dopaj, Simona Halep (31 de ani) a rupt tăcerea și a vorbit despre situația sa.

Halep a dorit să dea asigurări că este nevinovată și nu s-a dopat intenționat, la aproape un an de când a fost dictată suspendarea provizorie împotriva sa.

Simona a fost depistată pozitiv cu roxadustat la un control doping efectuat la US Open 2022. Sportiva noastră a spus că mesajele oamenilor îi dau putere și le-a mulțumit celor care au susținut-o în această perioadă, dar și că așteaptă ziua în care se va întoarce pe teren.

ADVERTISING

„Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Am citit toate mesajele lor, am simțit căldura sufletească.

Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis. Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune.

Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă”, a spus Simona Halep într-un interviu acordat Eurosport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep a jucat ultimul meci oficial în august 2022, la US Open, când a pierdut în primul tur contra Dariei Snigur.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!