Simona Halep, pe cale să se despartă de Patrick Mouratoglou: Anunțul făcut de antrenorul francez

Simona Halep, pe cale să se despartă de Patrick Mouratoglou: Anunțul făcut de antrenorul francez

Aflată într-un moment în care se pregătește de revenirea pe teren, Simona Halep riscă să rămână fără antrenorul Patrick Mouratoglou.

Întrebat dacă își dorește o colaborare pe termen lung cu tenismenul danez Holger Rune, Mouratoglou a afirmat că nu exclude această variantă, mai ales că rezultatele celor doi împreună sunt foarte bune.

"Niciodată nu sunt garanții în sport la un nivel înalt, dar când o colaborare este productivă și ambele părți sunt mulțumite de ceea ce pot obține împreună se poate ajunge la o colaborare pe termen lung", a spus Patrick Mouratoglou, potrivit TV2.

ADVERTISING

Colaborarea dintre Patrick Mouratoglou și Holger Rune a început în toamna anului trecut, după ce Simona Halep s-a operat și a anunțat că nu va mai juca în 2022.

Inițial, Mouratoglou trebuia să fie colaboratorul lui Rune doar până la finalul lui 2022, dar cei doi au continuat să se pregătească împreună și 2023.

Holger Rune este unul dintre cei mai apreciați jucători din noua generație și ocupă locul 10 în clasamentul ATP la doar 19 ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!