Simona Halep, întrebată când va reveni pe teren: Răspunsul dat e îngrijorător

Simona Halep, întrebată când va reveni pe teren: Răspunsul dat e îngrijorător

Simona Halep (32 de ani) a fost întrebată despre momentul când va reveni pe terenul de tenis.

Sportiva noastră are doar două meciuri oficiale la activ în 2024, după ce TAS i-a redus pedeapsa pentru dopaj și i-a permis să joace din nou.

Chinuită de probleme medicale la genunchi, care îi dau bătăi de cap încă din luna mai, Simona Halep a acordat un interviu în care a fost întrebată despre revenirea pe teren. Răspunsul pe care l-a dat fostul lider mondial este îngrijorător.

Simona Halep are dubii în privința momentului când va reveni pe terenul de tenis

Halep a spus că este în dubii în privința revenirii pe teren, având în vedere faptul că încă nu se poate antrena la 100%, din cauza accidentării. De asemenea, Simona a dezvăluit că are semne de întrebare și în privința capabilității de a reveni pe locurile fruntașe din clasamentul WTA, cu un nivel de tenis foarte bun.

ADVERTISING

"Mă gândesc la asta în fiecare zi. Analizez, mă analizez pe mine și ce pot face, cât de bună pot ajunge din nou. Sunt în dubii în momentul de față, sunt sinceră! Nu mă pot antrena la 100% din cauza accidentării. Dacă revin pe teren, vreau în top 10, pentru că ăsta este felul în care gândesc și așa am gândit mereu tenisul.

Poate de aceea am ajuns să fiu numărul 1 mondial, pentru că mi-am împins limitele mereu. Dar întrebarea este dacă mai sunt capabilă să o fac din nou? Mai am această putere interioară? Nu știu răspunsuruile", a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat celor de la We Are Tennis.

ADVERTISING

Simona a disputat primul meci după revenire în luna martie, la Miami, unde a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa. Apoi s-a retras de la Trophee Clarins, în duelul cu McCartney Kessler din luna mai, din cauza problemelor medicale.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!