Simona Halep, încrezătoare înainte de startul trofeului de la Dubai: Știu totul despre acest turneu

Simona Halep, încrezătoare înainte de startul trofeului de la Dubai: Știu totul despre acest turneu

Simona Halep se pregătește de startul turneului de la Dubai, un turneu unde românca de 30 de ani poate pune mâna pe al 24-lea trofeu al carierei.

Sâmbătă a avut loc tragerea la sorți a tabloului principal, iar Simona a fost extrasă împreună cu Aliskon Riske în prima manșă, SUA, 55 WTA.

Ar putea fi al treilea turneu de la Dubai pentru Halep, care a mai câștigat aici în 2015 și 2020.

„Este unul dintre turneele mele preferate pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte bune aici și abia aștept startul. Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici. Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu", a punctat Simona Halep cu o zi în urmă, într-un interviu acordat organizatorilor din Emirate.

ADVERTISING

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Dubai: Cum arată culoarul sportivei noastre

Halep a izbutit 8 victorii în 9 partide disputate în acest an, câștigând și un trofeu la Melbourne 250 WTA, cu două săptămâni înainte de Australian Open, acolo unde era eliminată în optimi de Alize Cornet.

Elina Svitolina & Simona Halep Talk About Playing the 2022 Dubai Duty Free Tennis Championships

„E un lucru incredibil că fanii au avut permisiunea să intre la meciuri. Suntem recunoscători să avem publicul aproape pentru că fanii ne dau energie. Ne ajută mereu, este senzațional", a mai adăugat sportiva născută la Constanța.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Campioana noastră a învins-o pe Riske în toate cele trei partide directe jucate până acum.

Fosta lideră mondială WTA a plecat la Dubai și Doha fără antrenori, după ce și-a demis recent echipa formată din Daniel Dobre și Adi Marcu.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!