Simona Halep dezvăluie cea mai mare dorință pe care o are după ce se va retrage din activitate

Simona Halep dezvăluie cea mai mare dorință pe care o are după ce se va retrage din activitate

Simona Halep încă nu se gândește la retragerea din activitate, spunând în ultima vreme de mai multe ori că o așteaptă încă cel puțin 2-3 ani de circuit WTA la vârf de formă.

Totuși, după ce mai multe jucătoare cunoscute au spus adio tenisului anul trecut, iar altele ar vrea ca acest sezon 2021 să fie ultimul, cum ar fi Konta sau Kerber, Halep s-a gândit deja și a și declarat cum ar vrea ca oamenii să își aducă aminte de ea după ce va agăța racheta în cui.

Amanda Anisimova, depistată pozitiv cu noul coronavirus

ADVERTISING

”Aș vrea ca oamenii să își amintească de mine ca o luptătoare pe teren, cu multă dorință de a juca, pasiune pentru tenis și faptul că niciodată nu cedez. Am progresat mult în ultimii ani la acest aspect și mi-ar plăcea ca oamenii să aprecieze acest lucru”, puncta marea campioană din Constanța într-un interviu LIVE VIDEO pentru cotidianul ProSport.

Halep are 29 de ani în prezent, în septembrie va schimba și ea prefixul și este cea mai constantă jucătoare de la vârful clasamentului WTA, fiind singura care în ultimii 6 ani a stat mereu între primele 10 tenismene ale lumii.

ADVERTISING
Caroline Wozniacki v Simona Halep - Australian Open 2018 Final | AO Classics

Întrebată cu care dintre tenismenele deja retrase și-ar mai dori să mai dispute măcar un joc, Simona a fost tranșantă, aducându-și rapid aminte de finala pierdută la Australian Open acum 3 ani:

”Cu Caroline Wozniacki aș vrea să mai joc un meci! Finala de la Australian Open, pierdută la limită, mi-a rămas în cap. Mi-aș mai fi dorit să joc un meci cu ea, o finală. Nu zic nu să nu se intoarcă, e foarte fit, arată foarte bine și continuă să se antreneze”.

Continuarea declarației Simonei Halep pentru cotidianul ProSport.
ADVERTISING

Simona Halep se pregătește de plecarea în Australia, week-endul următor, pentru a putea intra în carantina instituționalizată de două săptămâni pregătită de organizatori. Australian Open va începe după 8 februarie, acolo unde românca are de apărat o semifinală.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Propunerea pe care lidera clasamentului WTA i-o face Simonei Halep la început de an

Cine sunt cele trei tenismene care au „coșmaruri” cu Simona Halep

WTA face o schimbare majoră în clasamentul mondial: Cum va fi alcătuit

Un tenismen acuză că Simona Halep și alți 5 sportivi de top sunt favorizați de organizatorii Australian Open

Presa germană, despre viitorul Simonei Halep – ce anticipează nemții

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!