Simona Halep dă o adevărată lovitură după ce a semnat cu un colos mondial

Simona Halep dă o adevărată lovitură după ce a semnat cu un colos mondial

Simona Halep bifează puncte importante la capitolul imagine după ce a semnat cu un gigant mondial în industria de management și marketing.

Revenită recent pe terenul de tenis, bifând însă doar un singur meci la Miami, Halep a semnat un contract de management și marketing cu gigantul „International Management Group”, IMG, cea mai importantă companie din lumea sportului, un lider incontestabil în industria divertismentului mondial, scrie cotidianul Fanatik.

Românca a decis să rezilieze contractul pe care îl avea cu cei de la „We Sport”, agenția suedeză pe care o cooptase la sfatul fostului său antrenor francez Patrick Mouratoglou, în 2022, imediat după turneul de la Roland Garros.

ADVERTISING

Cel care a convins-o să facă acest pas a fost avocatul Howard Jacobs, cel care a condus echipa de avocați a Simonei în marea victorie repurtată de aceasta la TAS, unde i s-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni. Jacobs este de altfel și consultantul juridic principal al celor de la IMG.

IMG are în portofoliu toate cele patru turnee de Grand Slam: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open, dar și tenismeni celebri, printre care Novak Djokovici, Rafael Nadal, Serena și Venus Williams, Victoria Azarenka și mulți alții.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Lucrăm cu cei mai buni pentru că suntem cei mai buni!”, este sloganul americanilor de la IMG al cărui vicepreședinte al Diviziei Tenis, olandezul Marjin Bal, este agentul personal al lui Halep.

Simona Halep va reveni pe terenul de tenis chiar de săptămâna viitoare, în turneul Masters WTA 1000 de la Madrid, pe care l-a câștigat în carieră de două ori, 2016 și 2017.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!