Simona Halep câștigă prima sa partidă de la revenirea pe terenul de tenis

Simona Halep câștigă prima sa partidă de la revenirea pe terenul de tenis

Simona Halep s-a impus in primul meci pe care l-a avut de disputat dupa o lunga perioada, pauza provocata de pandemia de coronavirus, un meci demonstrativ de dublu mixt la Winners Cup, alaturi de Horia Tecau, meci jucat in fata perechii Marius Copil/Gabriela Ruse.

Scorul a fost 6-3, 6-4, dupa o partida care a durat aproximativ 70 de minute, pe zgura de la Cluj-Napoca.

Jocul a fost unul controlat de mult mai experimentata pereche Halep/Tecău, în fața unui cuplu Copil/Ruse care evolua pentru prima dată împreună. Breakul din primul set a venit repede, la 3-2, iar apoi Simona și Horia au dominat jocul și au închis manșa la 3.

ADVERTISING

În setul secund, și Copil/Ruse au realizat break, dar seriozitatea și loviturile decisive ale lui Tecău au contat mai mult pe final de partidă.

Gabi Ruse rămâne cu trofeul de la Winners Cup în turneul de simplu, trofeu obținut duminică, după o finală cu Irina Begu, scor 6-3, 6-4.

Simona Halep a anunțat că pentru ea urmează, dacă totul este în regulă cu pandemia de coronavirus, turneul de la Palermo din Italia, de pe 3 august începând.

Filmul partidei:

Final de meci, Simona Halep și Horia Tecău câștigă în două seturi, 6-3, 6-4!

17.47: 5-3, Halep și Tecău sunt la un punct distanță de victorie.

17.43: 4-3, al treilea break consecutiv, Halep și Tecău revin în avantaj pe tabelă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

17.39: Rebreak rapid, Ruse și Copil fac spectacol și revin în partidă.

17.35: Prim break făcut de Halep și Tecău în acest set, este 3-2 și serviciul acum.

17.32: Game la zero făcut de Simona Halep, se merge cap la cap în acest set secund.

17.29: 2-1 pentru perechea Ruse și Copil, care era foarte aproape să își piardă serviciul în aceste ultime minute.

17.19: Ruse și Copil încep cu dreptul setul secund și fac 1-0, după ce își bifează serviciul.

17.15: Simona Halep și Horia Tecău închid acest set la 6-3.

17.08: Se distanțează cei doi jucători cu multă experiență și multe titluri de Grand Slam în vitrină. Este 5-2 după un smash categoric al lui Horia.

ADVERTISING

17.05: Vine primul break al întâlnirii, Tecău și Halep îl realizează după o eroare făcută în lung de linie de Gabi Ruse.

16.59: După un game lung, cu multe egalități, Tecău și Halep își fac serviciul și rămân la timona partidei.

16.54: Ruse și Copil egalează la doi, Horia Tecău pare cel mai în măsură să ia în serios acest meci, prin loviturile sale decisive.

16.50: Tecău face 2-1 după serviciul său, pare mai în control echipa experimentată formată din Halep și Horia.

16.47: 1-1, a servit Copil, păcat de ultimul punct unde Simona Halep a făcut un efort deosebit la fileu.

16.44: 1-0, Simona Halep își ține serviciul. Se joacă mult cu zâmbetul pe buze, cei 4 jucători încep deja să încerce lovituri năstrușnice.

ÎNCEPE PARTIDA! Simona Halep este la serviciu.

16.38: Avem primele imagini de la Cluj, cele două cupluri se antrenează acum, sunt la încălzirea oficială.

Simona Halep revine pentru această partidă demonstrativă de dublu mixt pentru prima dată pe un teren de tenis, după lunga pauză în care a fost forțată să stea din cauza pandemiei de coronavirus. Ultimul său joc a fost finala de la Dubai din februarie, când a trecut de Elena Rybakina din Kazahstan după o partidă electrizantă.

Acum va face pereche cu Horia Tecău, iar de cealaltă parte a fileului va fi Marius Copil, alături de învingătoarea turneului Winners Open de pe zgura de la Cluj-Napoca, Gabriela Ruse. Aceasta a trecut de Irina Begu în două seturi, iar cronica întâlnirii o puteți citi mai jos:

Gabriela Ruse a triumfat la Winners Cup

Turneul feminin Winners Open, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, primul turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, se desfăşoară pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Accesul publicului este interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!