Silviu Lung Jr. are în minte retragerea definitivă din activitatea sportivă

Silviu Lung Jr. are în minte retragerea definitivă din activitatea sportivă

Portarul român Silviu Lung Jr, în vârstă de 33 de ani, are în minte să se retragă în curând definitiv din sport.

Fostul campion cu Astra Giurgiu, în prezent portarul saudiților de la Al-Raed, a vorbit despre retragerea sa din fotbal, la scurt timp după ce își va termina contractul în țările arabe, vara viitoare.

„Campionatul din Arabia Saudită este foarte interesant, dar este o diferență mare în ceea ce înseamnă primele patru cluburi și restul cluburilor, pentru că cei de acolo investesc impresionant de mult, iar celorlalte echipe le este greu să le țină pasul. Mă refer la Al-Hilal, Al-Nassr, Ittihad și Al-Shabab.

ADVERTISING

Îmi doresc teoretic să mai joc câțiva ani, dar să vedem dacă se poate din vară, iar la final de carieră îmi doresc să fac și altceva, adică am făcut fotbal până acum și îmi doresc să fac și altceva în viață. Nu am mai avut discuții cu cei de la FRF să mă reîntorc la echipa națională, eu dacă am luat o decizie nu o să mă mai întorc”, puncta Lung într-un interviu pentru cei de la Radio Sport Total FM.

În ultima partidă, el a fost titular în victoria echipei sale, Al Raed (formație antrenată de Marius Șumudică), cu cei de la Al Batin, scor 2-1 (cu gol decisiv marcat de Alex Mitriță): „Noi am început campionatul bine, aveam trei victorii după 5 sau 6 etape, eram undeva în partea superioară a clasamentului, dar după aceea s-au accidentat 3 jucători foarte buni, iar de acolo a început un ușor declin. Mă bucur că am câștigat ultimul meci din campionat și am făcut un pas înainte spre partea de mijloc a clasamentului. Echipa noastră a stat bine în teren, dar aici dacă pierzi deja 2-3 jucători de valoare se simte. Neavând aportul lor, în trei sau patru meciuri, puterea noastră de atac a scăzut și așa că nu am mai putut să punem multe probleme adversarilor. Ne-a lipsit decarul Fuzer, atacantul Tavares, ne-au lipsit și doi jucători de naționalitate arabă care jucau bine și s-a văzut”.

ADVERTISING

Silviu Lung s-a retras acum câțiva ani definitiv din echipa națională a României.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!