Semnul de întrebare pe care îl pune Mihai Stoica după umilința FCSB-ului cu Rapid: ”Nu acuz!”

Semnul de întrebare pe care îl pune Mihai Stoica după umilința FCSB-ului cu Rapid: ”Nu acuz!”

Managerul general de la FCSB, MM Stoica nu își poate explica acest eșec dur pe care gruparea roș-albastră l-a înregistrat sâmbătă seara cu Rapid București, scor 0-4.

În ultima rundă a sezonului regulat, FCSB a înregistrat al șaselea eșec cu Rapid din ultimele 8 partide disputate în fața rivalilor. Stoica a avut după partidă însă un discurs realist și consideră acest eșec un duș rece: „Am început bine meciul. Am jucat bine doar după gol până la pauză. Nu am mai ieșit de la cabine. Singura veste bună e ca se înjumătățesc punctele de astăzi, ca să facem o glumă amară. Era mai rău dacă se întâmpla în play-off. N-am fost bine astăzi. Dar toți băieții care n-au fost bine astăzi, au fost buni pe durata sezonului regular. Intrăm de pe primul loc în play-off!

ADVERTISING

Nu știu de ce am intrat atât de rău în partea a doua a jocului. Pentru mine e un mister. Nu acuz, nu am făcut asta niciodată. Suntem pe primul loc, avem 4,5 puncte avans. Ne bate Rapidul pe unde ne prinde, ce să mai zicem?”, a spus Mihai Stoica la Prima Sport, la emisiunea Fanatik Superliga.

REZUMAT | Rapid - FCSB 4-0. Rapid își calcă în picioare rivala și visează la titlu în Superliga

Peste 43.000 de suporteri au fost prezenți sâmbătă seară pe Arena Națională la Rapid – FCSB, peste 9000 dintre ei fiind fanii roș-albaștrilor: „Eu am singur regret imens faptul că aproape 10.000 de suporteri ai peluzei noastre au asistat la o înfrângere de dimensiunile astea. E greu să spui că au avut 5 șuturi și au dat 4 goluri. Până la urmă scorul nu e prea aspru. Reflectă realitatea din a doua parte a meciului. În prima parte a meciului se puteau întâmpla multe, că am ajuns și la noi la poartă. A doua parte a meciului a fost fără noi”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISING

FCSB va debuta în play-off săptămâna viitoare acasă cu cei de la Sepsi OSK. Echipa lui Charalambous are 4 puncte avans peste Rapid, care va evolua tot acasă cu Farul.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!