Se reia Liga 1. Ce spune Mircea Rednic înaintea primului meci din 2021

Se reia Liga 1. Ce spune Mircea Rednic înaintea primului meci din 2021

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, într-o conferinţă de presă online, că îşi doreşte să câştige partida restantă cu FC Hermannstadt, programată duminică, pentru a îndeplini primul obiectiv, acela de a încheia turul de campionat în primele şase locuri ale Ligii I.

„Avem 16 meciuri de jucat, 16 finale. Dar nu vreau să facem calcule, luăm fiecare meci în parte. Începem cu Hermannstadt şi ne dorim foarte mult să câştigăm pentru că aşa ne putem îndeplini primul obiectiv, acela de a termina turul în primele şase locuri. Pe mine mai puţin mă interesează adversarul, deşi e clar că şi Hermannstadt are probleme… Am văzut că ei au făcut şi câteva schimbări, au plecat şi au venit jucători. Ei au problemele lor, noi avem problemele noastre. Aşa că trebuie să fim concentraţi pe jocul nostru. Vreau să ne impunem ca prezenţă, ca joc, şi să câştigăm cele trei puncte”, a spus Rednic.

„Normal că toată lumea are nevoie de puncte, ne aşteptăm la un meci dificil. Sper ca noi să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut în ultimele trei partide, pentru că au fost greşeli individuale, greşeli de portar… trebuie mai ales să tratăm cu mai multă responsabilitate ocaziile pe care le vom avea. Avem nevoie de o victorie duminică pentru moralul nostru”, a adăugat el.

Tehnicianul a explicat că la meciul cu FC Hermannstadt nu va putea conta pe Gabriel Iancu, în timp ce Alexandru Măţan este incert. „Îmi pare rău că în perioada asta nu l-am avut la antrenamente şi pe Iancu. El are probleme după o accidentare mai veche şi tot încearcă să treacă peste durerea pe care o are. El s-a pregătit separat şi nu va fi prezent nici la meciul de duminică. Trebuia să meargă în Germania la un control, însă au fost ceva probleme cu plecarea. A rămas la Bucureşti. Eu sper să revină cât mai repede. Am decis ca în perioada asta de pauză să se ocupe de accidentare şi să revină 100%. La fel Măţan, a avut o contractură la gambă şi nu s-a antrenat cu grupul. Dar a intrat azi şi sper să îl am totuşi în lot pentru partida cu Hermannstadt”, a precizat antrenorul.

Mircea Rednic a explicat că îşi doreşte un lot numeros pentru partea a doua a sezonului. „Până la prima întrerupere vom juca 8 meciuri în 25-26 de zile, aşa că va fi foarte puţin timp de refacere. De aceea am şi insistat să am un lot numeros, s-a făcut un transfer, a venit atacantul Sabala (n.r. – letonul Valerijs Sabala). Îmi doresc concurenţă, îmi doresc un lot mare… au intrat şi jucători tineri de la Academie. Mai mult ca sigur vor interveni accidentări şi trebuie să fim pregătiţi”, a mai spus el.

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, pe teren propriu, formaţia FC Hermannstadt, într-o partidă restantă din cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇