Se încinge atmosfera la Arena Națională: 20.000 de cai putere iau cu asalt Capitala în weekend

Se încinge atmosfera la Arena Națională: 20.000 de cai putere iau cu asalt Capitala în weekend

Aproape 50 de piloți din întreaga țară vor concura în weekend, la Arena Națională din Capitală, în a doua etapă din Campionatul Național de Drift.

Dacă anul trecut, peste 15.000 de spectatori au asistat la runda din jurul stadionului, de data aceasta, fanii nu vor avea acces la bătălia celor 20.000 de cai putere.

Runda este programată pentru sâmbătă și duminică, în cea de-a doua zi, urmând să aibă loc atât calificările, cât și battle-urile. Din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirusului, accesul spectatorilor este restricționat, însă fanii vor putea urmări online competiția.

ADVERTISING

„Ne dorim să fim alături de fanii driftului și la această etapă, iar aceștia vor putea urmări în direct, în mod gratuit, battle-urile rundei. Știm că anul trecut, toată zona din jurul stadionului era plină, însă măsurile sunt necesare în această perioadă dificilă”, a declarat Denis Manea, președintele Comisiei Naționale de Drift.

De la start nu va lipsi câștigătorul primei etape, Radu Moise, dar și campionul național en-titre Răzvan Frățianu. Cel mai tânăr participant va fi un brașovean în vârstă de numai 13 ani, Gabi Imre jr, cel care în etapa inaugurală de la Prejmer, a reușit un podium la Clasa Semi Pro.

ADVERTISING

Organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv de RoDrift, Campionatul Național de Drift a ajuns la al cincilea sezon de când a fost recunoscut oficial ca disciplină sportivă.

Anul trecut, peste 60.000 de persoane au asistat la cele 5 etape, toate transmise și în direct de televiziunea Pro X.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇