Scor de tenis în Primera Division

Scor de tenis în Primera Division

Celta Vigo a făcut instrucţie, duminică, pe teren propriu, cu Alaves, în etapa a 30-a din La Liga, învingând-o la scor de tenis, 6-0.

Pe Estadio Municipal de Balaidos, Jeison Murillo (14), Iago Aspas (21, penalty), Rafinha Alcantara (40, 41), Manuel Agudo Duran (78, penalty) şi Santi Mina (86) au marcat golurile gazdelor, aducând cele trei puncte care o poziţionează acum pe Celta Vigo pe locul 16 (din 20) în clasament, cu 30 de puncte.

Alaves, care a terminat meciul de duminică în zece oameni după eliminarea lui Martin Aguirregabiria din minutul 27, rămâne pe poziţia 13 în ierarhie, cu 35 puncte.

ADVERTISING

Aşa cum se ştie, Atletico Madrid a trecut greu, la limită, cu 1-0, sâmbătă seara pe teren propriu de Valladolid.

Singurul gol al partidei a fost reuşit de Vitolo Machin, în minutul 81, în urma rezultatului madrilenii reuşind să-şi păstreze totuşi poziţia a treia a clasamentului, chiar dacă se află la egalitate de puncte cu Sevilla, 52.

Într-o altă partidă, pe Estadio San Mames, Athletic Bilbao a trecut cu 1-0 de Real Betis, Inigo Martinez (7) aducând cele trei puncte pentru gazde.

Getafe şi Eibar au terminat la egalitate, 1-1, meciul disputat pe Coliseum Alfonso Perez. Gazdele au deschis scorul în minutul 30 prin Etebo, oaspeţii izbutind egalarea şi stabilind scorul final în minutul 45+6, prin Charles.

ADVERTISING

Vineri seara, Villarreal s-a impus, la rândul său, cu 1-0 la Granada prin golul reuşit de Gerard Moreno (11), iar Mallorca şi Leganes au încheiat la egalitate, 1-1, reuşitele aparţinând lui Salva Sevilla (9) pentru gazde, respectiv Oscar Rodriguez Arnaiz (87).

În clasament, FC Barcelona este lider, cu 65 puncte, urmată de Real Madrid, 62 puncte, şi Atletico Madrid, 52 puncte.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!