Scandal de proporții la Botoșani dintr-un motiv mai puțin întâlnit în fotbalul românesc: "Îl dau afară"

Scandal de proporții la Botoșani dintr-un motiv mai puțin întâlnit în fotbalul românesc: "Îl dau afară"

Marius Croitoru riscă să fie demis de la FC Botoșani după o decizie luată la amicalul din weekend cu Politehnica Iași.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani a hotărât să nu primească suporterii și nici presa la amicalul cu ieșenii, iar această decizie l-a deranjat la culme pe patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime.

Iftime îl amenință cu demiterea pe Marius Croitoru, aflat la cârma echipei din 2019.

"O să discut astăzi cu Marius, e o supărare… e un mod de a ne comporta. Din când în când latră la presă, dă piept cu presa ca și cum ”eu sunt marele antrenor și presa ce caută aici?”. Președintele meu înțelege că publicul e așa, ”veniți când vă chem eu”, și stau și zgârie pe la porți și nu-i lasă la un meci amical cu Iașiul? Lucrui care sunt impardonabile pentru mine! Fotbalul e făcut pentru oameni, presa este vectorul de imagine, arată ce faci, arată că fotbalul e un spectacol", a spus Iftime într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Când vine Politehnica Iași la Botoșani să nu faci spectacol este o chestie de management, de marketing, care și ăla dormea, președintele pe la București, și Croitoru nu primea presa. Nu-i nimic, i-o dau și îl dau afară. (n.r. - clauza). Nu clauza îl ține pe Marius, de la el plătește, dacă pleacă, nu i-o dau eu dacă-l dau afară. Trebuie scheme grele ca să filmeze presa de la Iași, vedeau ăia din Moldova cum juca Botoșaniul cu Iașiul. E o greșeală, o să am o discuție cu ei și o lămuresc eu cu ei, și cu Marius și cu domnul Anton. Păcat", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Divizionara secundă Poli Iași a câștigat cu 2-0 meciul amical cu FC Botoșani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇