Sancțiuni usturătoare pentru Rapid și FC U Craiova

Sancțiuni usturătoare pentru Rapid și FC U Craiova

Cluburile de fotbal FC Rapid şi FC U Craiova 1948 au fost sancţionate cu 33.750 de lei, respectiv 22.500 de lei de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la meciurile din şaisprezecimile de finală ale Cupei României cu CS Mioveni şi ACS Petrolul 52.

„CS Mioveni vs Fotbal Club Rapid 1923 SA – În baza art. 82/2 si 3/a şi c din RD, raportat la art. 83/2/d din RD, Fotbal Club Rapid 1923 SA se sancţionează cu penalitate sportivă de 33.750 lei. ACS Petrolul 52 vs U Craiova 1948 SA – În baza art. 82/2 si 3/a şi c din RD, raportat la art. 83/2/d din RD, U Craiova 1948 SA se sancţionează cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, se arată în soluţiile comisiei publicate pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

ADVERTISING

Articolele din Regulamentul Disciplinar aplicate în cazul celor două cluburi sancţionează introducerea de materiale explozive şi incendiare sau a altor obiecte şi aruncarea acestora în teren sau spre alţi spectatori în timpul partidelor.

De asemenea, gruparea din Liga a III-a, CS Hunedoara, a fost sancţionată cu penalitate sportivă de 5.000 lei în urma incidentelor provocate de suporterii săi la meciul cu FCSB din şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇