România și-a aflat pedeapsa din partea FIFA după incidentele de la ultimul meci

România și-a aflat pedeapsa din partea FIFA după incidentele de la ultimul meci

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a fost amendată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Internaţionale (FIFA) cu 25.000 de franci elveţieni după incidentele de la meciul România – Armenia (1-0), disputat pe 11 octombrie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, a anunţat site-ul FIFA.

FRF a fost amendată pentru "conduita necorespunzătoare a echipei" şi o serie de deficienţe legate de ordinea şi securitatea la această partidă ("neasigurarea menţinerii legii şi ordinii pe stadion, folosirea unor gesturi şi cuvinte pentru a transmite un mesaj inadecvat pentru un eveniment sportiv, aruncarea de obiecte").

Vezi ponturile zilei la Mondial

Federaţia armeană de fotbal a fost şi ea amendată cu 20.000 de franci elveţieni în urma incidentelor de la întâlnirea din 11 octombrie, pentru "conduita necorespunzătoare a echipei", existând în acest caz şase sancţiuni individuale, şi "folosirea unor gesturi şi cuvinte pentru a transmite un mesaj inadecvat pentru un eveniment sportiv, lipsa de ordine".

De asemenea, Federaţia armeană de fotbal a fost amendată cu 2.000 de franci elveţieni după incidentele de la întâlnirea de pe teren propriu cu Liechtenstein, de pe 8 septembrie.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!