România scapă de unul dintre cei mai periculoși jucători ai Ucrainei la debutul la EURO 2024

România scapă de unul dintre cei mai periculoși jucători ai Ucrainei la debutul la EURO 2024

Naționala României va debuta la EURO 2024 luni după-amiază, într-o partidă complicată cu reprezentativa Ucrainei, de la ora 16.

Selecționata antrenată de Edi Iordănescu se poate considera întrucâtva norocoasă, căci a scăpat de un real pericol pentru meciul de mâine. Ucraina a pierdut unul dintre cei mai importanți oameni din lot cu doar câteva zile înaintea turneului final.

Selecționerul Serghey Rebrov a confirmat duminică la conferința de presă oficială faptul că Vitali Mykolenko nu va evolua luni în meciul cu românii: "Vitali continuă să lucreze. Problema sa nu se rezolvă într-o zi sau două. Cu siguranţă nu va juca mâine (n.r. contra României), dar să vedem cum evoluează. Sperăm cu toţii că va reveni în echipă cât de curând posibil", a spus selceționerul Ucrainei, înaintea meciului cu România.

ADVERTISING

Mykolenko s-a accidentat în partida amicală cu Moldova de marți seara, câștigată de ucraineni la Chișinău, scor 4-0.

Mykolenko era om de bază în angrenajul Ucrainei, iar selecționerul a anunțat că situația elevului său rămâne una incertă și pentru următoarele meciuri de la EURO, cele cu Slovacia și Belgia. Jucătorul slav are 25 de ani și evoluează pentru Everton în Premier League, iar la naționala Ucrainei are deja peste 40 de selecții.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!