Robert Glință, în semifinalele probei de 50 metri spate de la Campionatul Mondial de înot

Robert Glință, în semifinalele probei de 50 metri spate de la Campionatul Mondial de înot

Robert Glință s-a calificat, sâmbătă dimineața, în semifinalele probei de 50 metri spate din cadrul Campionatului Mondial de înot în bazin scurt de la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

Înotătorul român, medaliat cu bronz în proba de 100 metri spate, va evolua tot astăzi în semifinale.

"Ziua a treia a Campionatului Mondial de înot în bazin scurt de la Abu Dhabi a adus noi motive de bucurie pentru delegația României.

După ce vineri seara a urcat pe podium în proba de 100 m spate (medalie de bronz), Robert Glință a intrat sâmbătă în concurs la 50 m spate.

ADVERTISING

În serii, Robert Glință a terminat cele două lungimi de bazin cu timpul de 23.58 secunde, rezultat care îi permite să evolueze după-amiază în semifinale.

Sportivul român va concura în penultimul act al probei de 50 m spate tot azi, 18 decembrie 2021, de la ora 17:25, ora României.

Tot azi dimineață, în serii la 50 m liber masculin, George-Alexandru Stoica-Constantin a terminat cursa cu timpul de 22.43 s și își încheie astfel prestația în această probă la Abu Dhabi", se arată într-un comunicat al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

CM ÎN BAZIN SCURT – ABU DHABIRobert Glință, în semifinale la 50 m spateZiua a treia a Campionatului Mondial de înot...

Publicată de FRNPM pe Sâmbătă, 18 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇