Revenire spectaculoasă reușită de Mihaela Buzărnescu la Karlsruhe

Revenire spectaculoasă reușită de Mihaela Buzărnescu la Karlsruhe

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a reuşit o victorie spectaculoasă, 1-6, 6-4, 6-2 cu germanca Tatjana Maria, miercuri, în prima rundă a turneului WTA 125 de la Karlsruhe (Germania), dotat cu premii totale de 92.742 euro.

Buzărnescu (34 ani, 124 WTA) a trecut de Maria (34 ani, 109 WTA) după două ore şi 22 de minute, deşi a pierdut fără drept de apel primul set, cu 1-6, iar în actul secund a fost condusă cu 4-2, câştigând apoi patru ghemuri la rând şi setul. În decisiv, Buzărnescu a început în forţă, a condus cu 3-0 şi şi-a păstrat avantajul până la final (6-2).

ADVERTISING

Românca se impusese şi în prima lor confruntare, cu 6-4, 6-2, în 2017, în semifinale la Poitiers.

Buzărnescu a obţinut abia a treia sa victorie din acest an şi cea mai importantă, într-un meci în care Maria a avut 6 aşi, dar şi 5 duble greşeli.

Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 1.936 de euro şi 15 puncte WTA, urmând să joace în optimi contra unguroaicei Panna Udvardy (23 ani, 84 WTA), a cincea favorită.

Buzărnescu va juca şi la dublu, alături de japoneza Mai Hontama, adversarele din primul tur (sferturi), fiind Iana Sizikova (Rusia) şi Alison van Uytvanck (Belgia).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇