Retrageri în masă de la Transylvania Open 2021: Muguruza nu mai vine la Cluj-Napoca

Retrageri în masă de la Transylvania Open 2021: Muguruza nu mai vine la Cluj-Napoca

Garbine Muguruza, Paula Badosa, Ekaterina Alexandrova, Viktoria Golubic, Veronika Kudermetova, Kaia Kanepi și Mayar Sherif și-au anunțat retragerea de pe tabloul principal al Transylvania Open.

De asemenea, Mihaela Buzărnescu nu a mai putut lua startul în turneul de calificări, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În urma acestor retrageri de pe main draw, Andreea Prisăcariu (340 WTA) a preluat wild card-ul oferit anterior lui Garbine Muguruza și va evolua pe tabloul principal. De asemenea, locul Paulei Badosa pe tabloul principal a fost luat de Anna-Lena Friedsam.

ADVERTISING

Alte jucătoare intrate pe tabloul principal sunt Ana Bogdan, Alison Van Uytvanck, Ivana Jorovic și Kaja Juvan.

Friedsam ar fi trebuit să joace azi în calificări cu românca Vanessa Popa-Teiușanu; Vanessa se califică direct în turul al doilea al calificărilor. De asemenea, Seone Mendez, care ar fi trebuit să joace cu Andreea Prisăcariu în turul 1 de calificări, merge direct în turul al doilea.

Pe tabloul de dublu nu va mai participa perechea Sharon Fichman / Giuliana Olmos, în urma retragerii lui Fichman. De asemenea, nu va mai participa perechea Ulrikke Eikeri / Catherine Harrison, în urma retragerii lui Harrison.

ADVERTISING

Tragerea la sorți a tabloului principal va avea loc sâmbătă, la ora 17:00. Meciurile de pe tabloul principal vor începe de luni.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!