Reacția selecționerului Australiei după victoria de la Cupa Mondială

Reacția selecționerului Australiei după victoria de la Cupa Mondială

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Australiei, Graham Arnold, a declarat sâmbătă, după ce echipa sa a învins cu 1-0 Tunisia, la CM 2022 din Qatar, că este „extrem de mândru” de succesul formaţiei sale.

„Sunt extrem de mândru de băieţi. Ei au arătat spiritul de luptă al australienilor. Acest spirit i-a călăuzit mereu şi a făcut mândră naţiunea australiană. După ce am jucat în prima partidă contra campioanei mondiale en-titre, Franţa, acum, jucătorii mei au depus acelaşi efort şi am câştigat. Când mulţi se îndoiau de noi, noi le-am dovedit contrariul”, a spus selecţionerul, scrie Reuters.

ADVERTISING

Selecţionata Australiei a învins echipa Tunisiei cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă, pe Al Janoub Stadium din Al Wakrah, într-un meci din Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Australia, care venea după 1-4 cu Franţa, a reuşit să obţină o victorie importantă, prin golul lui Mitchell Duke (23), rămânând în cărţi pentru optimile de finală.

Ultimele meciuri din grupă vor avea loc pe 30 noiembrie, Australia - Danemarca (Al Janoub Stadium - Al Wakrah, 17:00) şi Tunisia - Franţa (Education City Stadium - Doha, 17:00). 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇