Reacția oferită de Simona Halep după calificarea în semifinalele turneului de la Melbourne

Reacția oferită de Simona Halep după calificarea în semifinalele turneului de la Melbourne

Simona Halep a oferit prima reacție după victoria cu Viktorija Golubic, din sferturile de finală ale turneului Melbourne Summer Set 1.

Tenismena română a avut nevoie de peste două ore și jumătate pentru a trece de elvețiancă și spune că nu a jucat bine astăzi.

”A fost foarte dificil, trebuie să recunosc. N-am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt și sunt foarte mândră de asta, pentru că în trecut am lucrat la acest aspect. A jucat incredibil, a luptat până la final, trebuie să-i acordăm credit pentru acest meci frumos. Mă bucur că am fost puțin mai puternică la final", a spus Simona după finalul meciului cu Golubic.

ADVERTISING

"Nu, nu am jucat bine astăzi. Am luptat cu mine însămi astăzi, a fost dificil să-mi controlez emoțiile. Ea m-a adus în situația asta, a fost greu să gestionez momentul, dar, dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți și mă bucur că nu am făcut-o", a adăugat Simona.

Simona Halep a avansat, vineri dimineața, în semifinalele turneului Melbourne Summer Set 1.

Sportiva noastră, aflată pe locul 20 în ierarhia WTA, a trecut cu greu de elvețianca Viktorija Golubic (locul 43 WTA).

6-2, 5-7, 6-4 este scorul cu care Simona s-a impus după două ore și 34 de minute.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mai departe, în semifinalele turneului de la Antipozi, reprezentanta noastră va da piept cu surprinzătoarea Zheng Qinwen (locul 126 WTA), ajunsă pe tabloul principal după ce a trecut de calificări.

Jucătoarea chineză în vârstă de doar 19 ani a învins-o în sferturile de finală pe croata Ana Konjuh, scor 7-6 (1), 7-6 (6).

Semifinala dintre Simona Halep și Zheng Qinwen va avea loc sâmbătă dimineața.

Odată cu calificarea în semifinale, Simona Halep și-a asigurat un premiu în valoare de 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!