Reacția neașteptată a lui Ion Crăciunescu după ce Dan Petrescu a criticat arbitrajul de la meciul caritabil cu Dinamo Kiev

Reacția neașteptată a lui Ion Crăciunescu după ce Dan Petrescu a criticat arbitrajul de la meciul caritabil cu Dinamo Kiev

Ion Crăciunescu a avut o reacție neașteptată după ce Dan Petrescu a criticat vehement arbitrajul de la meciul caritabil cu Dinamo Kiev.

Crăciunescu i-a luat apărarea lui Dan Petrescu și spune că este vina FRF pentru acest conflict.

"Omul nu poate, așa e învățat să câștige, adică cu orice mijloace, gândirea lui nu este rea. Era caritabil, am înțeles. Dar nu se mai găsea niciun arbitru când era tensiunea asta? Eu chiar vorbesc serios. Eu, unul, nu îl aduceam. Știi de ce? Când se crează tensiune la un club, uite ce reacții sunt! Omul spune că nu i-a dat penalty. Păi îți convine asta?

ADVERTISING

Nu putea să vină altul? Păi dacă el are asta inoculat, crezi că i-o șterge cineva? Nu e mai bine să eviți? Și ce dacă e meci caritabil? Trebuie să eviți astfel de discuții. Nu mai era alt arbitru? Feșnic nu era din Cluj? Reține că e Kovacs! Toată lumea, când îl vede pe Kovacs la stadion… Eu, care am trăit printre astea la arbitraj, știu că e bine să eviți, pentru că dai de astfel de oameni, pentru că ei așa văd lucrurile", a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Dan Petrescu a contestat arbitrajul și după meciul amical cu Dinamo Kiev, disputat miercuri seara în Gruia și încheiat la egalitate, scor 0-0.

ADVERTISING

La centru a fost fratele lui Istvan Kovacs, cel care în weekend a arbitrat meciul cu FCSB, iar "Bursucul" n-a fost nici de această dată mulțumit.

"Cred că meritam să câștigăm, am jucat foarte bine, iar ei nu știu dacă, per total, au avut vreun șut pe poartă. Cred că am avut și 2-3 penaltiuri, dar nu am mai primit nici în amicale, nici în meciuri oficiale", a spus Dan Petrescu la conferința de presă de după meci.

"Nu înțeleg cum poate fi trimis fratele lui Kovacs, după ce Istvan a făcut praf meciul cu FCSB. Nu înțeleg logica acestei delegări. Cum poți să-l trimiți pe fratele lui Kovacs? Sincer acum! Cu tot respectul pentru ei, dar deja ați comis-o, ne-ați curățat. La următorul meci vine sora lui Kovacs, apoi fata sau băiatul lui Kovacs… E meci amical, dar dacă e penalti, dă, bă baiatule. Două au fost la aceeași fază", a mai spus tehnicianul campioanei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!