Reacția lui Șumudică după scandalul din Turcia

Reacția lui Șumudică după scandalul din Turcia

Marius Șumudică a reacționat după scandalul iscat după victoria lui Gaziantep pe terenul celor de la Denizlispor, scor 0-1.

Antrenorul român a fost atacat de președintele și unul dintre jucătorii adverși, deranjați de modul în care acesta s-a bucurat.

"Noi ne-am bucurat pentru victorie. Este una imensă pentru noi deoarece cu ea, practic, ne îndeplinim obiectivul. Başkanul nostru este lângă noi, ţine foarte mult la echipă şi ne-am bucurat că am învins.

Este normal ca adversarul să fie foarte nervos, mai ales că a intrat în hora retrogradării, aşa că înţelegem frustrarea lor. Bucuria mea este prea mare ca să fiu supărat pentru acest incident. Deranjant, e adevărat"

Marius Șumudică, la Digi Sport
ADVERTISING

Șumudică și portarul lui Gaziantep au jubilat în fața tribunei oficiale, unde se aflau președintele și ceilalți oficiali ai lui Denizlispor, iar spiritele s-au aprins.

Președintele lui Denizlispor, Ali Cetin, a aruncat o sticlă de apă în diirecția lui Șumudică. Apoi, fotbalistul Mustafa Yumlu s-a îndreptat nervos către antrenorul român, dar, din fericire, stewarzii au reușit să-l calmeze.

În cele din urmă, Șumudică a reușit să ajungă la vestiare fără să fie lovit.

Guray Vural a marcat singurul gol al întâlnirii dintre Denizlispor și Gaziantep, în minutul 24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇