Reacția lui Gică Hagi după numirea lui Mircea Rednic antrenor la Viitorul: Cum explică "Regele"

Reacția lui Gică Hagi după numirea lui Mircea Rednic antrenor la Viitorul: Cum explică "Regele"

Patronul grupării constănţene, Gheorghe Hagi, a afirmat că Rednic este unul dintre cei mai buni antrenori români şi că echipa sa avea nevoie de experienţa sa.

„Un antrenor cu multă experienţă, un câştigător pentru că a obţinut multe trofee importante atât ca jucător cât şi apoi ca antrenor. Este unul dintre cei mai buni antrenori români şi aveam nevoie de experienţa lui”, a declarat Hagi.

Tehnicianul Mircea Rednic, care a fost instalat antrenor principal la Viitorul Constanţa, a declarat, miercuri, că obiectivul principal al noii sale echipe este calificarea în play-off-ul Ligii I.

ADVERTISING

"Timpul este foarte scurt şi cel mai mult mă preocupă să îi cunosc cât mai repede pe jucători pentru a obţine maximum de puncte în aceste patru etape care au mai rămas din acest an. Obiectivul cel mai important este calificarea în play-off, pentru că Viitorul nu a reuşit acest lucru sezonul trecut, deşi, aşa cum am afirmat şi când eram la Iaşi, era o formaţie care merita acest lucru. Mă voi reîntâlni aici şi cu Matei şi Dussaut pe care i-am pregătit la Dinamo, respectiv cu Luckassen pe care l-am avut la Iaşi, şi ei mă cunosc. Sunt exigent şi se pot exprima mult mai bine decât au făcut-o în acest început de campionat", a declarat Rednic, conform unui comunicat al grupării constănţene.

ADVERTISING

El a precizat că a acceptat postul de antrenor principal la Viitorul ţinând cont de stabilitatea financiară a clubului: "Sunt bucuros că am semnat cu Viitorul. Discuţiile au durat foarte puţin. Când m-a sunat Gică am spus imediat 'da' ţinând cont şi de condiţiile foarte bune de pregătire de aici, de lot, pentru că Viitorul are jucători de calitate, cu cel puţin un an în Liga I, de ambiţiile care sunt aici. Un alt motiv a fost şi stabilitatea financiară''.

Alături de Gheorghe Hagi şi preşedintele clubului, Gheorghe Popescu, noul antrenor principal al Viitorului a vizitat miercuri baza sportivă şi a discutat cu jucătorii, urmând ca de joi să conducă şi prima şedinţă de pregătire.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇