Reacția lui Edi Iordănescu după înfrângerea cu Muntenegru: "Am primit niște confirmări dure"

Reacția lui Edi Iordănescu după înfrângerea cu Muntenegru: "Am primit niște confirmări dure"

Selecționerul Edi Iordănescu a oferit prima reacție după înfrângerea la scor suferită de România în confruntarea cu Muntenegru.

Iordănescu a invocat programul aglomerat și spune că echipa a arătat prost din punct de vedere fizic.

"Reușisem să întoarcem un pic starea de spirit, dar în seara asta am primit niște confirmări dure. Din punct de vedere fizic am fost la pământ și am suferit. Am pierdut toate duelurile, nu am fost primii la minge. Îmi pare rău pentru public, îmi cer scuze, dar din păcate e un moment foarte trist pentru noi toți.

ADVERTISING

Responsabilitatea este a mea, mi-am asumat-o, dar din păcate acest program cu 4 jocuri nu a fost pe placul nostru. Ne chinuim să conturăm un prim 11 și, când la fiecare meci schimbi 5-6 jucători, e foarte greu să ai relații de joc. Echipa atât a putut. Atât am putut să alergăm, am pierdut contactele. Ne-au lipsit Ianis Hagi, Nicușor Stanciu, Dennis Man, erau importanți pentru noi", a spus Edi Iordănescu la Prima TV.

Echipa națională a României a fost învinsă pe teren propriu în Liga Națiunilor, scor 0-3, cu Muntenegru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România a încheiat partida în genunchi, iar fanii au scandat demisia la unison și l-au cerut selecționer pe Gică Hagi.

În celălalt meci din grupă, Bosnia a învins Finlanda cu 3-2.

După rezultatele din această etapă, clasamentul grupei arată astfel: 1. Muntenegru 7p, 2. Bosnia 6p, 3. Finlanda 5p, 4. România 3p.

România va mai disputa două meciuri în Liga Națiunilor, cu Finlanda (deplasare, pe 23 septembrie) și Bosnia (acasă, pe 26 septembrie).

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!