Reacția lui Edi Iordănescu după gafa majoră comisă de Bălgrădean în meciul cu Viitorul

Reacția lui Edi Iordănescu după gafa majoră comisă de Bălgrădean în meciul cu Viitorul

Antrenorul formației CFR Cluj, Edi Iordănescu, a vorbit despre gafa majoră comisă de portarul Cristian Bălgrădean în meciul cu Viitorul.

Iordănescu a declarat că nu e supărat pe Bălgrădean, deși acesta le-a pus mingea pe tavă celor de la Viitorul pentru a egala.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Până la primirea golului, am controlat total jocul. Adversarul nu ne-a pus în dificultate absolut deloc. A venit acel moment și e foarte greu când știi că ești în control, că tu conduci. Au fost momente în care ne-am scuturat. Cred că Bălgră nu mai are nevoie de prezentări. Este portarul echipei naționale, a fost de multe ori acolo, ne-a scos de multe ori în trecut. Echipa a reparat acea greșeală”, a spus Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

Amintim că CFR Cluj a învins Viitorul Constanța, scor 2-1, în etapa a 21-a din Liga 1.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 31 prin Răzvan Itu. În cele din urmă, Viitorul a egalat în minutul 52 după ce Bălgrădean i-a pus mingea pe tavă lui Dobrosavlevici.

2-1 au făcut cei de la CFR Cluj în minutul 90+2, prin Ovidiu Hoban, după o aruncare de la margine.

După acest rezultat, CFR Cluj este pe locul 2, cu 47 de puncte, trei sub FCSB. Viitorul e pe 9, cu 25 de puncte.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro