Reacția lui Edi Iordănescu după eliminarea controversată a lui CFR Cluj din Europa League

Reacția lui Edi Iordănescu după eliminarea controversată a lui CFR Cluj din Europa League

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Edward Iordănescu, a declarat, joi seara, după înfrângerea din partida cu Young Boys din Europa League (1-2), că formaţia sa a pierdut calificarea în şaisprezecimile competiţiei printr-o mare nedreptate.

„Simţim că ni s-a făcut o mare nedreptate pentru că echipa a dat dovadă de personalitate, de atitudine şi a gestionat foarte bine momentele din joc. Şi din punct de vedere tactic ne-am organizat foarte bine. Am avut şanse de a marca prin Rondon în prima repriză de două ori … deci am produs ocazii. Totul a mers bine până în ultimul moment. Cred că decizia arbitrului este total greşită (n.r. – la penalty-ul acordat formaţiei elveţiene în minutul 90). De asemenea, cred că delegarea a fost total neinspirată pentru că am avut brigadă din Franţa la meciul precedent, cel cu ŢSKA. Şi azi vine acest penalty la care nici gazdele nu au avut reacţie, nimeni n-a solicitat nimic. Nu ştim de unde până unde această decizie. Din păcate, la un moment dat simţeam că e calificarea noastră şi eram foarte încrezători, iar apoi… de la un minut la altul s-a evaporat calificarea printr-o mare nedreptate”, a afirmat tehnicianul la postul Digi Sport.

ADVERTISING

"Young Boys e o echipă care în medie pierde un meci pe an acasă. Ne-am aşteptat la un meci foarte greu, dar echipa a strălucit în foarte multe momente. Eu sunt mândru de jucătorii pe care îi antrenez. Dacă reuşeam calificarea era meritul lor sută la sută. De acum înainte provocarea va fi cum reuşim să ne recuperăm şi cum gestionăm perioada grea din competiţia internă. Am încredere necondiţionată în echipă. Sigur, e un rezultat frustrant cel de azi, mai ales după jocul arătat, dar trebuie să avem tăria să mergem mai departe. Va fi greu să recuperăm echipa din punct de vedere mental, dar şi fizic. Avem în continuare şi probleme medicale, probleme şi cu jucători pe care nu i-am avut la dispoziţie din cauza COVID-ului", a adăugat Iordănescu.

ADVERTISING

Echipa de fotbal CFR Cluj a fost eliminată din Europa League, după ce a fost învinsă cu 2-1 (0-0) de formaţia elveţiană Young Boys, joi seara, pe Stadionul Wankdorf din Berna, în ultima etapă a Grupei A.

Gruparea ardeleană, care avea nevoie de victorie la Berna pentru a se califica în şaisprezecimile de finală, conducea cu 1-0 în min. 90, când arbitrul a dictat un penalty controversat pentru elveţieni, iar ulterior a eliminat alţi doi jucători ai campioanei României.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇