Reacția lui Bogdan Lobonț după numirea în funcția de selecționer

Reacția lui Bogdan Lobonț după numirea în funcția de selecționer

Bogdan Lobonț a oferit prima reacție după ce a fost numit în funcția de selecționer al reprezentativei sub 20 de ani a României.

„Sunt bucuros și emoționat în același timp de alegerea făcută. Am același sentiment pe care l-am avut atunci când am fost convocat pentru prima dată la echipa națională”, a declarat Bogdan Lobonț pentru FRF.

"Aștept cu nerăbdare prima acțiune, cea din septembrie, ca să ne cunoaștem. Sunt convins că împreună reușim să scoatem maximum din potențialul echipei, atât din jucători, cât și din stafful tehnic", a mai spus acesta.

ADVERTISING

Bogdan Lobonț va fi prezentat miercuri, 11 august, printr-o conferință de presă la Casa Fotbalului, începând cu ora 12:00.

Recent înființata echipă națională sub 20 de ani a României va participa, începând din toamna lui 2021, într-o competiție amicală alături de selecționate puternice ale Europei.

Turneul care reunește 8 selecționate U20 de pe continent a debutat în sezonul 2017-2018. Prin această competiție se oferă o experiență internațională jucătorilor care fac tranziția de la nivel U19 spre naționala de tineret.

ADVERTISING

Mai jos este programul tricolorilor U20 în această toamnă, care poate suferi însă modificări în contextul evoluției pandemiei.

  • 2 septembrie: România U20 – Portugalia U20
  • 6 septembrie: Anglia U20 – România U20
  • 7 octombrie: România U20 – Cehia U20
  • 11 octombrie: Germania U20 – România U20
  • 11 noiembrie: România U20 – Polonia U20
  • 15 noiembrie: Italia U20 – România U20

Naționala U20 a României a fost înființată în urma deciziei Comitetului Executiv din noiembrie 2020, din dorința de a oferi continuitate tinerelor generații. România este singura țară din Europa de Est cu o selecționată la acest nivel de vârstă.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇