Reacția Cristinei Neagu după înfrângerea drastică suferită de România cu Franța: Ce problemă a depistat

Reacția Cristinei Neagu după înfrângerea drastică suferită de România cu Franța: Ce problemă a depistat

Cristina Neagu a vorbit despre înfrângerea categorică suferită de România în fața Franței la Campionatul European de handbal feminin.

Jucătoarea noastră pune evoluția dezamăgitoare a „tricolorelor” pe seama oboselii acumulate în meciul cu Olanda.

"Nu avem un lot suficient de puternic care să reziste la două meciuri atât de dificile, în trei zile. Am făcut un meci foarte bun în fața Olandei, am fost aproape să luăm punct sau puncte. Dezamăgirea a fost foarte mare, la fel consumul de energie. Știam că ne așteaptă o partidă teribil de grea împotriva Franței", a spus Cristina Neagu, potrivit Digi Sport.

ADVERTISING

"Nu am intrat învinse de la început, am încercat să facem un meci bun, dar până la urmă s-a văzut și diferența de prospețime și faptul că Franța are un lot mai puternic, a putut să ruleze mai mult decât noi. Pentru noi obiectivul principal rămâne victoria împotriva Macedoniei de Nord și calificarea în grupa principală. Ne vom concentra și vom da totul pentru asta", a adăugat sportiva noastră.

România ocupă locul 3 în clasamentul Grupei C de la Campionatul European de handbal feminin și are nevoie de un egal sau o victorie în ultimul meci, cu Macedonia de Nord, pentru a avansa în Grupa Principală.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Meciul dintre Macedonia de Nord și România se va disputa mâine seară, de la ora 19:00.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇