Reacția clubului Dinamo după ce încă un jucător a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Reacția clubului Dinamo după ce încă un jucător a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Clubul Dinamo a reacționat după ce încă un jucător al echipei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

În prezent, 7 jucători ai grupării din Șoseaua Ștefan cel Mare au fost confirmați pozitiv.

"Medicul Liviu Bătineanu a declarat în această seară pentru site-ul oficial al clubului că încă un jucător dinamovist a fost confirmat pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19.

Dinamo București a anunțat ieri dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că șase jucători au fost confirmați pozitiv la a șasea testare efectuată în ultimele două luni la echipa din Ștefan cel Mare, după reluarea antrenamentelor pe 15 mai 2020.

Numărul jucătorilor dinamoviști confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19 a ajuns la 7 în această săptămână!

Toți reprezentanții echipei noastre vor reface, peste 5 zile, testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului si Ministerul Sănătății, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică."

Comunicat Dinamo București
ADVERTISING

Conform informațiilor din presă, fundașul stânga Andrei Sin ar fi cel de-al 7-lea jucător de la Dinamo depistat pozitiv cu coronavirus.

Vezi și: Dezastru în Liga 1: 6 jucători de la Dinamo au coronavirus


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇