Reacția Camilei Giorgi după înfrângerea cu Simona Halep de la US Open

Reacția Camilei Giorgi după înfrângerea cu Simona Halep de la US Open

Jucătoarea italiană Camila Giorgi a oferit o reacție după ce a fost învinsă în primul tur de la US Open de Simona Halep.

Italianca a menționat că nu are ce să-și reproșeze și a afirmat că nu s-a simțit pusă sub presiune de Simona cu serviciul ei.

"Am făcut un meci bun și nu am nimic să-mi reproșez. Am făcut câteva greșeli, dar se întâmplă. Am făcut greșelile când nu trebuia, în momente importante, dar în rest am jucat bine. Nu trebuie să compar cu evoluția de la Montreal. E un alt joc, nu pot să fac o comparație.

ADVERTISING

Halep nu a pus niciodată presiune pe mine cu serviciul, diferența e că nu am răspuns la fel de bine cum știu că pot să o fac. Am comis mai multe greșeli. Am jucat împotriva unor jucătoare care au pus mai multă presiune pe mine și le-am învins. Nu pot să evaluez serviciul Simonei, pot să spun că răspunsul meu nu mi-a plăcut, altfel am fi ajuns în setul decisiv", a spus Camila Giorgi.

Cap de serie numărul 13, Simona s-a impus în fața câștigătoarei de la Montreal în două seturi, scor 6-4, 7-6 (3), după o oră și 34 de minute.

ADVERTISING

În runda următoare, tenismena română o va întâlni pe slovaca Kristina Kucova (locul 111 WTA), ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky loser și care în prima rundă a eliminat-o pe americanca Ann Li (locul 69 WTA) cu 7-5, 6-1.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!