Răzvan Marin, lăudat de presa italiană, după un meci superb împotriva lui Juventus

Răzvan Marin, lăudat de presa italiană, după un meci superb împotriva lui Juventus

Mijlocașul român Răzvan Marin s-a făcut remarcat în partida de sâmbătă seara dintre Cagliari și Juventus, pierdută de echipa gazdă cu scorul de 1-2 în runda curentă din Serie A.

Românul de 25 de ani, fostul jucător de la Ajax și Viitorul, a oferit o pasă de gol la reușita lui Joao Pedro din minutul 10. Și a fost imediat și remarcat și lăudat de presa din Peninsulă, chiar dacă a greșit la egalarea oaspeților și s-a retras o dată cu echipa sa.

„O partidă ca o cafea scurtă și intensă. S-a descurcat bine când a recuperat mingea și l-a servit apoi pe João Pedro pentru 1-0. Rău a acționat când a riscat în fața lui Danilo și a fost depășit de Cuadrado la golul egalizator", au notat cei de la Gazzetta dello Sport, care i-a acordat nota 6, în timp ce Tuttomercatoweb l-a apreciat cu 6,5 și a scris despre el următoarele: "A fost motorul mijlocului rossoblu, reușind un meci de mare intensitate. După numai 10 minute i-a furat mingea din picioare lui Dybala și a oferit assistul pentru deschiderea scorului".

Cagliari are doar 3 puncte peste primul loc retrogradabil, împărțit în acest moment de Venezia și Genoa.

ADVERTISING

În acest sezon, Marin are bifate 5 pase de gol, în 30 de meciuri disputate, dintre care în 27 a fost și titular.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!