Răzvan Lucescu, pe lista unei echipe din grupele Champions League

Răzvan Lucescu, pe lista unei echipe din grupele Champions League

Antrenorul român Răzvan Lucescu, în prezent șeful băncii tehnice de la PAOK Salonic, din Grecia, poate să dea o lovitură importantă și să ajungă la o formație de top.

Chiar dacă nu a avut un start de sezon prea bun cu PAOK în Superliga elenă, grecii fiind pe 4 în clasament, la 13 puncte de lidera Olympiakos, fostul selecționer al României a primit o ofertă mai mult decât tentantă.

Răzvan Lucescu se află pe lista lui Beșiktaș, echipă care tocmai s-a despărțit de fostul manager Sergen Yalcin, după cum anunță publicația Ajansspor.

ADVERTISING

Beșiktaș tocmai a încheiat o campanie nefericită în grupele UEFA Champions League, terminând pe ultimul loc grupa C cu 0 puncte, în spatele lui Ajax, Sporting și Borussia Dortmund, având un golaveraj catastrofal, 3-19.

Pe lângă Lucescu, pe lista turcilor se mai află și Stanislav Cherchesov (58 de ani), fostul selecționer al Rusiei, dar și Guti, fost mare jucător la Real Madrid.

Recent, fiul lui Mircea Lucescu a avut o întălnire și cu reprezentanții FRF, care i-au propus să preia din nou naționala României, dar acesta a refuzat.

ADVERTISING

Beșiktaș are cinci meciuri consecutive fără victorie în Turcia, fiind abia pe locul 9 în clasament.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!