Răzvan Burleanu îi ia apărarea lui Istvan Kovacs în scandalul delegărilor din Superligă

Răzvan Burleanu îi ia apărarea lui Istvan Kovacs în scandalul delegărilor din Superligă

Președintele FRF Răzvan Burleanu a luat atitudine în ce privește persoana lui Istvan Kovacs, omul care a lansat un imens scandal după arbitrajul de la CFR Cluj – Petrolul, unul extrem de viciat de foarte multe gafe și decizii greșite.

Totuși, șeful FRF sare în apărarea centralului din Carei și spune că merită să fie delegat la orice partidă din prima divizie a României.

Istvan Kovacs trebuie să dea o serie de explicații la Comisia de Disciplină: „Am văzut chiar în aceste zile că cineva a citit de pe buzele lui Istvan Kovacs ce i-ar fi transmis unui alt arbitru. Imediat a apărut apoi înregistrarea, ceea ce este un element de apreciere, de transparență și cu siguranță Comisia de Arbitri o va face și în viitor, când vor exista astfel de cazuri sensibile.

ADVERTISING

Despre subiectul cu Istvan Kovacs și relațiile de la Cluj pot să vă spun că este un proces la Comisia de Disciplină. Mai este doar o chestiune de timp până când părțile vor fi invitate pentru a proba acuzațiile. Sunt sigur că se vor regla și aceste lucruri la nivelul comisiilor juridice”, a declarat Răzvan Burleanu, conform cotidianului Gazeta Sporturilor.

REZUMAT | CFR Cluj - Petrolul 1-0 | Etapa 9, SuperLiga, 2023 - 2024

„Din 2014 până în prezent, ca președinte al FRF n-am făcut nicio delegare a niciunui arbitru de fotbal! N-am făcut nicio promovare! Nu m-am implicat la convocările echipei naționale. Dacă va fi să existe delegare la vreun anumit meci, e o întrebare la care președintele Comisiei de Arbitri trebuie să răspundă. Din punctul meu de vedere, nu există nicio problemă ca Istvan Kovacs, care este arbitrul numărul unu în România, să poată fi delegat la orice meci din România!”, a mai adăugat conducătorul fotbalului românesc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!