Răsturnare de situație în cazul lui Dennis Man: "Rămâne un miracol"

Răsturnare de situație în cazul lui Dennis Man: "Rămâne un miracol"

Dennis Man are toate șansele să continue la Parma și în cea de-a doua parte a sezonului, după ce toată iarna s-a vorbit despre o plecare a sa.

Cum Parma n-a primit nicio ofertă pe pe placul ei pentru Man și perioada de transferuri se încheie pe 31 ianuarie, noul antrenor al echipei, Giuseppe Iachini, regândește situația internaționalului român.

"Ar fi trebuit să deblocheze campania de transferuri a celor de la Parma, dar, cu doar câteva zile rămase până la finalul sesiunii de mercato, cedarea lui Dennis Man rămâne un miracol", scrie sportparma.com.

ADVERTISING

"Grație contribuției agentului său, numele lui Man a fost asociat cu echipe din Italia, Turcia, Franța și chiar Anglia. Zvonuri, dar nicio ofertă concretă, altele decât cererile de împrumut fără obligație de cumpărare, precum cea făcută de Galatasaray. O soluție cu care Parma nu a fost niciodată de acord", mai scrie sursa citată.

Giuseppe Iachini, ajuns la Parma la sfârșitul lunii noiembrie, ia în calcul chiar titularizarea lui Man, de care a rămas impresionat în ultima perioadă.

"Au fost luni grele pentru românul care acum, în lipsa unor oferte concrete, ar putea fi din nou titular. Iachini, care l-a lăudat recent pentru atitutdine, încearcă să-l recupereze și să-l 'îmblânzească' tactic", conchide publicația în cauză.

ADVERTISING

Doar 639 de minute a jucat Dennis Man pentru Parma în acest sezon.

13 milioane de euro a plătit Parma în urmă cu un an pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇