Răspunsul unui tenismen american după ce Simona Halep a anunțat că nu va participa la US Open: Am văzut că are niște semne de întrebare

Răspunsul unui tenismen american după ce Simona Halep a anunțat că nu va participa la US Open: Am văzut că are niște semne de întrebare

Tenismenul american Tennys Sandgren a comentat intenția Simonei Halep de a nu participa la ediția din acest an de la US Open.

Jucătorul american consideră că turneul ar trebui organizat chiar dacă Simona Halep are semne de întrebare și alți sportivi și-au manifestat și ei temerea de a zbura spre SUA.

"Sper cu adevărat că vom putea juca la US Open. Sincer, cred că US Open este mai important decât cei mai buni jucători din lume. Fără ei cred că putem avea o ediție bună. Am văzut că Halep are niște semne de întrebare, la fel și alți sportivi, dar tenisul e deasupra tuturor.

ADVERTISING

Ar fi ceva grozav pentru sportul nostru să găzduim turneul, mai ales că au trecut câteva luni bune de când nu mai avem turnee oficiale", a spus Tennys Sandgren la Tennis Channel.

Simona Halep a afirmat, în urmă cu câteva săptămâni, că, având în vedere restricțiile actuale, nu va participa la US Open cât timp nu vor fi eliminate.

Petra Kvitova și Ashleigh Barty au menționat și ele că au dubii în privința participării.

În schimb, Karolina Pliskova a declarat că va zbura spre SUA să joace la US Open. De asemenea, Bianca Andreescu și Serena Williams au confirmat prezența. Competiția va începe pe 31 august.

ADVERTISING

Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!