Răspunsul lui Dan Petrescu după acuzațiile lansate de FCSB: "Doamne ferește de așa ceva"

Răspunsul lui Dan Petrescu după acuzațiile lansate de FCSB: "Doamne ferește de așa ceva"

Dan Petrescu a răspuns după acuzațiile lansate de FCSB pe fondul înfrângerii cu 3-0 la masa verde din Cupa României, după ce nu a mai putut disputa meciul cu FC Voluntari.

Managerul Mihai Stoica a declarat că partida cu FC Voluntari s-ar fi putut disputa dacă ilfovenii și CFR Cluj ar fi fost de acord să amâne meciul din Liga 1 de sâmbătă până duminică.

El a susținut că CFR Cluj nu a fost de acord și astfel partida din Cupa României nu s-a putut disputa, iar FCSB pierde la masa verde.

În replică, Dan Petrescu s-a arătat uimit de acuzațiile lansate de Stoica și spune că nu știa acest lucru.

ADVERTISING

Totuși, Petrescu spune că nu ar fi fost de acord cu amânarea meciului din Liga 1 dintre CFR și Voluntari deoarece pe ardeleni îi așteaptă un duel în Conference League.

"Și ce treabă avem noi? Doamne ferește așa ceva! E prima oară când aud așa ceva. Nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Nu m-a întrebat nimeni. N-avem nicio treabă. Dacă mă întrebau, spuneam. Dar noi avem joi meci în Europa și era normal să jucăm sâmbătă. Era normal să se joace meciul ăsta al lui FCSB… Noi ne doream că Voluntariul să joace, nu să se odihnească. Nu sunt de acord că FCSB-ul să piardă la masa verde. Normal e să se joace", a spus Dan Petrescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În aceste condiții, partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!