Rapid învinge lidera UTA și încă mai speră la promovarea în Liga 1

Rapid învinge lidera UTA și încă mai speră la promovarea în Liga 1

Rapid București a dat marea lovitură și a câștigat în deplasare la UTA Arad, lidera din Liga 2, scor 2-1, în penultima etapă a play-off-ului pentru promovarea în prima ligă.

Un rezultat care surprinde pe toată lumea, mai ales după eșecul de acasă al Rapidului cu FC Argeș, scor tot 2-1. Și mai ales după o primă repriză foarte slabă pe stadionul Motorul din Arad pentru giuleșteni, extrem de apatici, care au luat un gol de cascadorii râsului, după o mare gafă a portarului Popa în minutul 38.

A profitat Miculescu și a marcat în fața unei porți goale și UTA putea începe sărbătoarea, căci avea nevoie de o victorie pentru o promovare matematică.

ADVERTISING

Însă Rapidul a revenit miraculos după pauză, iar fundașul Facundo Mallo din Uruguay a făcut spectacol și a marcat de două ori, în minutele 57 și 78.

O victorie de care Rapid avea nevoie precum oxigenul, având în vedere că pentru alb-vișinii mai este o singură partidă în play-off, acasă cu Turris.

UTA rămâne lidera și are 29 de puncte, 4 peste locul doi ocupat de echipa din Teleorman, iar Rapid urcă pe locul 3, cu 24 de puncte, la egalitate acum cu Mioveni. Locul 3 e loc de baraj acum cu locul 12 din Liga 1, ocupat acum de Poli Iași.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Marți avem și celelalte două meciuri din această etapă, Turris - Mioveni de la ora 17 și Petrolul - FC Argeș de la ora 19.

Echipele de start:

UTA: Iacob – Bustea, Melinte, Ilie, Simo – Ursu, Moise, Isac, Miculescu – Ioniţă, Buhăcianu.

Rapid: Popa – Bonnin, Mallo, Iacob, Goge – Cârstocea – Jorza, Creţu, Alami – Drăghiceanu, Hlistei.

Arbitru: Radu Petrescu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇