Rapid București, victorie grea în grupele Champions League

Rapid București, victorie grea în grupele Champions League

Gruparea de handbal feminin Rapid București a câștigat cu greu pe teren propriu în runda secundă a grupelor Champions League, în fața polonezelor de la Zaglebie Lubin.

A fost 26-25 pentru Rapid, care venea tocmai după despărțirea de antrenorul danez Kim Rasmussen. Însă plecarea acestuia nu a adus schimbarea dorită, iar victoria la un gol a fost una total neconvingătoare în fața celei mai slabe echipe din grupă.

La pauză chiar, Zaglebie conducea cu 15-12. Însă, partea secundă a fost una mai bună pentru noi, mai ales ofensiv, acolo unde Rapid a punctat masiv prin Kanor de 7 ori, Korsos de 6 ori sau Buceschi de patru ori.

Golurile Rapidului au fost marcate de: Orlane Kanor (7), Korsos (6), Buceschi (4), Lopez (3), Fernandez (1), Gonzalez (1), Hernandez (1), Kassouma (1), Grozav (1) și Ostase (1).

ADVERTISING

Sunt primele puncte pentru Rapid în această stagiune, după eșecul din runda trecută de la Esbjerg. Pentru giuleștence urmează încă un meci pe teren propriu, duminică, 24 septembrie, de la ora 17:00, contra danezelor de la Herning-Ikast. În acest moment, în grupa B, doar Zaglebie și Ferencvaros sunt echipele cu 0 puncte.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇