Rafael Nadal s-a retras de la încă un turneu

Rafael Nadal s-a retras de la încă un turneu

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, nr. 2 mondial, a anunţat că nu este refăcut complet din cauza problemelor de la spate pe care le are dinaintea turneului Australian Open şi nu va juca la turneul ATP 500 de la Dubai (14-20 martie), conform agenţiei Reuters.

Nadal a acuzat probleme la spate încă din pregătirea pentru primul Grand Slam al anului, a ratat din acest motiv ATP Cup, iar la Melbourne a reuşit să ajungă în sferturi, unde a fost eliminat de elenul Stefanos Tsitsipas, după ce a condus cu 2-0 la seturi.

ADVERTISING

Campionul spaniol de 34 ani nu a mai jucat de la acea înfrângere şi s-a retras rând pe rând de la Rotterdam şi Acapulco. Pentru Dubai el primise un wildcard din partea organizatorilor.

Într-un mesaj postat pe Twitter, Nadal a mulţumit pentru invitaţia primită, dar a declinat-o: ''M-am gândit serios să vin să joc, dar cred că nu sunt încă pregătit să joc''.

Nadal ar putea reveni cu prilejul Miami Open, turneu ATP Masters 1.000, care este programat între 24 martie şi 4 aprilie şi la care este încă înscris.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇