Rădoi știe ce prim "11" va alinia FCSB la meciul de duminică: "E clar ca ne știm amândoi"

Rădoi știe ce prim "11" va alinia FCSB la meciul de duminică: "E clar ca ne știm amândoi"

Mirel Rădoi este convins că știe primul „11” pe care Nicolae Dică îl va folosi duminică în meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB, din etapa a 11-a a Superligii.

Tehnicianul grupării din Bănie se așteaptă ca Dică să înceapă cu: Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Oaidă, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Coman.

"E clar ca ne știm amândoi ideile, gândurile când vine vorba de pregătirea unei partide. Dar, așa cum noi am pregătit noi câteva lucuri, cu siguranță așa au făcut și ei. Cred că în mare parte știu primul "11" al FCSB-ului", a spus Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

"Mă pot încumeta să spun că in poartă va fi Târnovanu, după aceea linia de patru va fi alcătuită din Boboc, Dawa, Tamm și Radunovic. Cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv, iar interi vor fi Olaru cu Octavian Popescu. Cei trei din față vor fi Cordea, Compagno și Coman. Mari surprize nu pot să apară. E clar că au odihnit jucătorii la meciul cu Anderlecht pentru partida cu noi", a adăugat tehnicianul oltenilor.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB va avea loc duminică seara, de la ora 21:30.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇