Rădoi, despre egalul cu Macedonia de Nord. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă s-a gândit să-și dea demisia

Rădoi, despre egalul cu Macedonia de Nord. Cum a răspuns când a fost întrebat dacă s-a gândit să-și dea demisia

Mirel Rădoi a oferit prima reacție după egalul înregistrat de naționala României în Macedonia de Nord.

Selecționerul a părut mulțumit cu rezultatul de la Skopje și a dezvăluit că tactica defensivă a fost de fapt o strategie.

"Aș fi vrut să câștigăm, firește. Am avut două obiective în această seară, să nu pierdem și să ținem rezultatul de egalitate până în minutul 60-70, când știam că vor avea probleme, urmând ca după aceea să stăm cât mai sus și să încercăm să înscriem. Din păcate n-am reușit s-o facem. Le mulțumesc băieților pentru aceste trei meciuri, le pot reproșa doar că ne-am precipitat în unele momente, chiar și în această seară", a spus Rădoi la Pro TV.

ADVERTISING

"Mergem în continuare cu șanse reale pentru locul doi. Cu punct sau puncte în Germania, tot va trebui să câștigăm cu Armenia", a adăugat acesta.

Întrebat dacă s-a gândit în vreun moment să plece de la naționala României, selecționerul a răbufnit: "M-am săturat să răspund la această înrebare. Sunt în fața dumneavoastră și asta înseamnă că nu m-au afectat criticile. La câte oferte am avut, alegeam una și plecam".

Naționala României a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, miercuri seara, cu Macedonia de Nord, la Skopje, în Grupa J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială de anul viitor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi: Grupa României în preliminariile Cupei Mondiale 2022: Rezultate, clasament și program


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇