Propunerea făcută de Cristian Tudor Popescu după despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill: "Nu-i o surpriză, mă așteptam"

Propunerea făcută de Cristian Tudor Popescu după despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill: "Nu-i o surpriză, mă așteptam"

Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu a analizat despărțirea dintre Simona Halep și antrenorul Darren Cahill.

Popescu spune că se aștepta la această despărțire din cauza faptului că Darren Cahill nu poate fi alături de Simona pe durata unui întreg sezon.

În plus, Popescu l-a propus pe Adrian Marcu pentru funcția de antrenor al Simonei. El a mai pregătit-o în trecut pe sportiva noastră.

"Pentru mine nu este o surpriză, mă așteptam să se întâmple lucrul acesta, bine nu este că se despart Cahill și Halep, dar haideți să ne gândim cât de greu le-a fost amândurora în acești ani în care au realizat lucruri extraordinare împreună. Darren din Australia, Simona din România, fiecăruia i-a fost greu. Lui Darren pentru că trebuia să fie plecat de acasă atâta vreme ca să fie alături de ea, Simona pentru că nu putea să aibă antrenorul lângă ea în toată perioada competițională și în general tot timpul, pentru că așa e bine să fie un antrenor.

ADVERTISING

Nu se mai putea continua în felul acesta. Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pur și simplu venise momentul să încheie această colaborare excepțională. Să vedem pe cine va alege Simona acum ca antrenor, dacă o să-l aleagă pe Adi Marcu, cred că va fi o alegere foarte bună. Simte probabil nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul. Dar, pe de altă parte, ar putea în momentul de față să își ia chiar ea carnet de antrenor. A adunat atâta experiență, am văzut-o cum a jucat în ultima vreme chiar în condițiile unei accidentări nenorocite, și se vede la ea o maturitate remarcabilă în joc", a spus Cristian Tudor Popescu la DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sportiva noastră nu a oferit explicația pentru această decizie, ce pare una luată de comun acord.

"După 6 ani minunați muncind împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să încheiem colaborarea. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună și o persoană mai bună", a scris Simona pe Twitter.

Din informațiile SpotMedia.ro, la despărțire au contribuit și restricțiile dure de călătorie la care Darren este supus ca cetățean australian. Practic, pentru a fi alături de Simona la turneele din afara Australiei, el trebuie să-și abandoneze familia, deoarece la revenirea în țară e băgat în carantină timp de 2 săptămâni.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!