Problemele Emmei Răducanu în circuitul WTA continuă

Problemele Emmei Răducanu în circuitul WTA continuă

Cunoscuta tenismenă britanică cu origini românești Emma Răducanu, campioană la US Open în carieră la doar 18 ani, are în continuare probleme de sănătate și este departe de forma sa de vis din circuit.

Aflată acum pe 81 WTA, jucătoarea ce reprezintă Marea Britanie, dar are tată român, trece din nou printr-un moment dificil al carierei.

Răducanu trebuia să se afle la startul competiției WTA de la Austin, Texas, SUA, care va începe de luni, însă presa britanică anunță că Emma se confruntă cu probleme de sănătate: ”Coșmarul Emmei Răducanu continuă”, au notat britanicii de la Daily Mail, care au redat un comunicat emis de tânăra sportivă: ”Îmi pare rău că trebuie să mă retrag de la ATX Open. În prezent sufăr de amigdalită și nu pot concura în această săptămână. Vă mulțumesc pentru turneu și ospitalitatea deosebită aici, în Austin”, a precizat Emma Răducanu.

Emma Raducanu vs Leylah Fernandez Extended Highlights | 2021 US Open Final

Sportiva din Regat a fost departe în sezonul trecut de performanțele care au culminat cu titlul de la US Open din 2021, turneu la care Emma nu a pierdut nici măcar un set nici în calificări, dar nici pe tabloul principal. În ultimii 2 ani, ea și-a schimbat mai mulți antrenori, fiind extrem de inconstantă în evoluții, dar fiind și afectată de câteva accidentări mai serioase.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!