Problema remarcată de presa spaniolă la Ianis Hagi după o ultimă evoluție pentru Alaves

Problema remarcată de presa spaniolă la Ianis Hagi după o ultimă evoluție pentru Alaves

Alaves a pierdut un derbi din Țara Bascilor cu cei de la Athletic Bilbao, scor 0-2 în etapa cu numărul 29 din La Liga.

Spre deosebire de ultimele meciuri în care a șomat pe bancă, Hagi a fost introdus în ultimele 35 de minute de joc. Românul de 25 de ani a fost introdus pe teren în minutul 58 de antrenorul lui Alaves, în meciul pierdut cu Bilbao, 2-0.

Băiatul legendarului Gică Hagi a intrat când pe tabelă scorul era 0-2, fără să mai poată ajuta la o eventuală remontada. Golurile lui Bilbao au fost marcate de Guruzeta, în minutele 32 și 37, dar Alaves a ratat un penalti la 0-0 prin Rioja.

ADVERTISING

Ianis Hagi primit nota 4 de la site-ul local Noticia de Alava, la fel ca majoritatea coechipierilor lui: „A avut la dispoziție o jumătate de oră pentru a se revanșa, deși este adevărat că decorul nu era ideal pentru asta. A fost dornic să se implice în atac, dar nu a găsit spațiile necesare”, a fost analiza făcută de jurnaliștii iberici.

Pentru Hagi a fost meciul cu cele mai multe minute bifate în tricoul lui Alaves de la începutul lui 2024. Ultima dată când jucase peste 30 de minute în campionat se întâmpla în decembrie 2023, la 0-1 cu Real Madrid.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

A fost doar de două ori titular în 2024, însă ambele partide au fost bifate în Cupa Spaniei. El nu are niciun gol marcat în campionat, în 18 apariții pentru trupa în alb-albastru. Ianis va reveni la naționala României pentru dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia, din 22 și 26 martie.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!