Principalul investitor de la Dinamo s-a retras din proiect: Anunțul făcut de Cosmin Contra

Principalul investitor de la Dinamo s-a retras din proiect: Anunțul făcut de Cosmin Contra

Principalul investitor spaniol de la Dinamo s-a retras din proiect.

Potrivit spuselor lui Cosmin Contra, Juan Melero, omul în care dinamoviștii își puneau toate speranțele, a decis să nu mai învestească niciun ban.

În aceste condiții, banii trebuie aduși de Pablo Cortacero. Acesta era însă doar un paravan pentru Melero și nu are banii necesari. El se află în Spania și încearcă să găsească noi investitori.

"E o situație mai grea, pe mine m-a convins să vin aici Juan Melero, care nu mai face parte din acest proiect din câte am înțeles. Era discutat ca el să fie cel care să ajute spaniolii să organizeze clubul, ceea ce nu se mai întâmplă. Eu mai vorbesc cu Juan Melero, dar pierzându-l la Dinamo, normal că vorbesc cu spaniolii actuali.

ADVERTISING

Directorul sportiv este zi de zi la antrenamentele echipei, vorbim de toate aceste probleme, de problema banilor, una mare, dar singura persoană care poate liniști apele la Dinamo este Pablo Cortacero. Sper să o facă în cel mai scurt timp pentru că lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece", a spus Contra la Gsp Live.

Dinamo se află într-o situație dificilă, iar jucătorii încep să-și piardă răbdarea. Ei au protestat la meciul cu Viitorul, având o banderolă pe braț.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇